Vruchtbaar seizon en Avifauna: al Eighttien flamingo’s uit het ei

Vruchtbaar seizon en Avifauna: al Eighttien flamingo’s uit het ei

Er es sprake van een ware babyboom en het Alphense Vogelpark Avifauna. En toatal hebben de flamingo’s vijfentwintig huevos puestos. Inmiddels es de eighttiende flamingo al uit het ei gekropen.


El flamenco rojo se encuentra en América del Sur, las Islas Galápagos y el Caribe. Hier leven ze in ondiep water waar ze op zoek gaan naar voedelsen. En Vogelpark Avifauna leven de flamingo’s in een kolonie in de Cuba-volière. Ze leven daar samen met onder andere incasterns, montó ibissen en Cubananse fluiteenden.

Los bijonderzos hechos por Flamingo se anidan. Hun nesten zijn naimen gemaakt van modder uit ondiep water en zijn eigenlig een soort torrentjes die net boven het water uitsteken. Met de lange poten van de flamingo kan deze hier gemakkeil op broeden en bilbeit het ei ook nog eens droog.

Baby boom

Dit jaar hebben de flamingo’s in Avifauna een bastante vruchtbaar seizon. In hun eigen gewelde nesten hebben de flamingo’s maar liefgest 25 eieren puesto. De eerste jonge flamingo kroop half juni uit het ei. En los últimos meses ha habido más flamencos. De teller staat nu maar liefgest op eighttien jonge flamingo’s. Een ware babyboom, zo geeft Avifauna aan.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp nosotros!

Enviar un informe de noticias

Enviar un informe de noticias


READ  En solo unos días podrás ver este gigantesco velero en el puerto de Schwenningen

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital