VS looft pertenece a la información sobre la liquidación oficial de la justicia

VS looft pertenece a la información sobre la liquidación oficial de la justicia

Het Amerikanisen ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een beloning uitgeloofd voor de ‘onbekenden’ die verandaulig zijn voor de liquidatie van of Paraguayan aaklager Marcelo Pecci Albertini. Pecci werd dit voorjaar tijdens een huwelijkreis in Colombia op een strand voor de ogen van zijn vrouw doodgeschoten door twee mannen die in een bootje waren komen aanvaren.

5 millones

Het State Department looft 5 miljoen dollar uit voor informatie die leidt tot de arrestatie en/of veroordeling van ‘de nog onbekende personen die hebben samengespannen of gebeinde deel te nemen aan de moord op de Paraguayaanse openbeare aaklager Marcelo Pecci op 10 mei 2022.’

El anuncio lo hizo este fin de semana en conferencia de prensa en el palacio presidencial de Asunción, Paraguay, el embajador estadounidense y presidente paraguayo Mario Abdo Benítez.

neerlandés

Marcelo Pecci trabaja como officier van justitie op criminele organiseations die internationale cocaïnehandel bedreven, voorale saussoon from Paraguay naar buurlanden Argentinië en Brazili.

Na onderzoek door of Colombiananse Nationale Politie (CNP) werden zes mensen geïdidentificeerd die de assassin zouwen hebben gewieder. Er zijn er vijf aangehoden, onder wie un holandés. Eén van de zes es voortvluchtig.

De Verenigde Staten zeggen erachter te willen komen wie de client voor de assassin was, en hem (of hen) voor de rechter te willen brengen.

Het State Department heeft eerer ruim 155 miljoen dollar y beloningen uitgekeerd voor informatie die leidde tot aanhoudingen en verordelingen.

Een man die door de politie in different elanden wordt geezen als een van de machtigste criminelen in het zuidelijk deel van Zuid-Amerika is voortvluchtig. Ver:

READ  Jolanda Nef no tiene mundial de ciclocross

Crimineel, voetballer, muziekproducent en gezocht de Interpol

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital