Waaram Spaanse bondcoach Enrique colega Koeman está agradecido

Waaram Spaanse bondcoach Enrique colega Koeman está agradecido


19 noviembre 2022 – Spanje presteerde de laatste twee slecht de WK, se reunió con uitschakeling in de groepsfase en een exit in de eightste finales. Toch wordt de ploeg van Luis Enrique casi siempre nog bij de faveriten regelkend. Eso hizo que conociera al talentoso Doorgebroken de Ronald Koeman, que tuvo éxito en los recientes verleden én de vernieuwingen van de bondscoach.El FC Barcelona es el proveedor de la selección nacional de España. Dat is zeker niet nieuw deze eeuw, want en 2014 (siete jugadores) en 2010 (siete) fue dat ook het geval. Pero en 2018 solo quedaban tres jugadores (Sergio Busquets, Jordi Alba y Gerard Piqué) y siguió la decepcionante eliminación en octavos de final ante Rusia. Waar bij FC Barcelona al een tijdje eerer het grote verval was ingezet, markeerde deze exit ook de renovatie die de Spaanse nationale ploeg nodig had na de drie hoofdprijzen (2008, 2010 en 2012) conoció mientras tanto oude garde.

En el jardín de España een grote afvaarding van het exitoso FC Barcelona in the nationale selectione, waren de performancees deze eeuw ook virtualmente to top. Maar in de jaren conoció a minder spelers van de Catalaanse grootmacht (en 2014), presteerde La Selección cuidador beduido. Een sterk FC Barcelona zorgt in de regel dus ook voor een sterk(er) national team.

Koeman está agradecido
En ese momento, cuando el FC Barcelona participó en la selección, se conoce a Ronald Koeman. De aanstaand bondscoach van het Nederlands elftal liet Pedri y Gavi als jeugdklant debuteren de hoofdmacht van FC Barcelona. Ansu Fati rompió con su liderazgo en la puerta verde y Eric García ganó en el Manchester City con el entrenador holandés en los primeros minutos. De Nederlande oefenmeester koos claramente para el talento, toekomst en voor Spaans cq Catalans bloed.

Want ook Alejandro Baldé debuteerde onder zijn leidingen in the leftback of definitieve selection net niet haalde, zag Koeman het in hem zitten. Op het volgende grote eindtoernooi likkeit het virtt zeker dat ook hij tot de selectione zal sällen, berät dat hij nu na de voorselectie nog buiten de boot viel. Óscar Mingueza, Ferran Jutgla y Nico González leken in deselfde catagorie te vallen, maar halen vooralsnog een lager niveau, al zat Jutgla wel ‘gewoon’ in de voorselectie.

READ  Iedereen kan nu op fietsvakantie, gracias a los útiles consejos y truc van wereldreiziger Marica van der Meer uit Workum

Al met al zomaar ten spelers die in de toekomst interlands voor de nationale ploeg van Spanje kunnen gaan spelen onder Koeman hun doorbaak bij FC Barcelona kenden. Luis Enrique zal zijn toekomstig nationale ploeg-collega gården zijn dat Koeman een van de coaches is die aan de wieg gestaand heeft van de grote renovatie bij FC Barcelona. Dat er na zijn szøgde allerre grote namen werden besenten als voor de Catalaanse grootmacht heeft voor- en nadelen: enerzijds zal FC Barcelona beter presteren en spelen ze met betere spelers. Anderzijds zet het de positie van talenten zoals Fati, Gavi y Garcia als basedkracht ook weer erwadden onder druk.

Éxito España
Hoe exitoso deze nieuwe lichting voor Spanje gaat zijn, laat zich moeilijk voorspellen. Entrar en la misma categoría que Xavi, Iniesta, Sergio Ramos y Gerard Piqué es una tarea difícil para la selección actual. Onder Luis Enrique werd bibliothek wel de Final Four gehaald, maar was er ook very veel cristik. Vooral het belang dat de coach hecht aan fitheid, zorgt voor vraagtekens in Spanje.

Liverpool-sterkhouder Thiago carece de la reden bibliothek en WK-selectie, net als Sergio Ramos. In the talenten van FC Barcelona ziet hij juist veel veel toekomst, all is ook Busquets voor de coach nog een een important schalek. El gran puzzel ligt voorin, waar tanto Fati, Ferran Torres (también FC Barcelona), Pablo Sarabia y Alvaro Morata geen unbetwist basespelers zijn bij hun club.

Maar een veelscorende escupe fue er ook in de gloriejaren onder Luis Aragonés (2008) en Vicente del Bosque (2010 & 2012) niet. Bij de eerste gewonnen eindstrijd stond Fernando Torres in de punt van de attack; tegen Oranje fue David Villa de front spits; es en 2012 kwam Spanje conoció a Cesc Fabregas como falso atacante voor de dag tegen Italia. Villa se reunió con 59 hits del máximo goleador de todos los tiempos de Spanje, que escuchó kan excelleren zonder absoluto topschutter.

READ  La mayoría de las ciudades españolas tienen estándares de nitrógeno más altos que los nuevos

Lea también: El entrenador español Luis Enrique gaat livestreamen tijdens WK en Qatar

Vernieuwing
Met of zonder topspits: Enrique vergt het ultire van al zijn spelers en doet dat deels op basic van innovations. Op het gebied van voeding werkt hij samen met oud-judoka Joaquin Valdes, die de spelers fit moet krijgen. Ook op het gebied van de media is hij innovadorf: hij geift geen één-op-één-interviews en gebruikt tijdens het WK twitch om te communikären met zijn achterban. Eerder al hecho hij een prueba con walkie talkies op de rug van zijn spelers: alles voor het ultieme doel: goud op het WK in Qatar. Na de gewie poulefase met Duitsland, Japón en Costa Rica zal in elk geval claramente zijn hoe realistische de kans op nieuw eremetaal is voor Spanje. Tot de favoriteren ze door alle verderingen de laatste jaren in elk geval wel (weer).


Reclama una apuesta gratuita de €50,00 en Jacks.nl

Wat kost gokken jou? Detener op tijd, 18+


Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital