‘We willen het niveau hoog houden’

‘We willen het niveau hoog houden’

Gerry Hamstra, director técnico del Ajax.Beeld Jasper Ruhe/Disparos profesionales

Transferzomer

«El año pasado, no tuvimos jugadores en el Ajax. Vorig jaar waren we bibliothek hier op trainingskamp en toen was er virtualmente niets aan de basedploeg ergestt. Ja, Steven Berghuis kwam, maar we hielden zelf alle kernspelers binnenboord. Eso ahora es diferente y eso tiene múltiples causas. Allereerst natuurlich de spelers die uit hun contract liepen. Jongens como Andre Onana en Noussair Mazraoui, waarbij het ons niet lukte om te verlengen, maar ook spelers como Zakaria Labyad en Danilo”.

“Daarnaast hebben wij deze zomer met spelers te maken die een stap wilden maken. Piensa en Ryan Gravenberch y Lisandro Martínez. Alles bij elkaar zijn er nu veel spelers vertrokken, en dat moeten we opvangen. Met spelers uit eigen gelederen, maar ook met spelers van buitenaf. We willen het niveau hoog houden.

lisandro martínez

“We wilden Martínez niet kwigt, maar met dit soort hoge transferbedragen begeist iedereen hoe het werkt. Tenemos nuestras ambiciones en el Ajax. Dan kunnen er ook niet abre zomaar zes basicspellers weggaan. Alleen hadden dit jaar met een samenloop van las circunstancias te maken. De één-op-één replacers kosten meer dan de jongens die je haalt, om een ​​​​jaar achter iemand te leten growen. Het ideale was geweest as we iemand achter Martínez klaar hadden staan ​​​​en hij nog een jaar was gebleven.”

“Na zijn vakantie hadden we echter weer een gesprek. Daarin gaf Lisandro claramente aan dat hij toch de stap wilde maken. Steeds meer werd clear dat een langer verlijf niet haalbaar was, porque staan ​​​​in de voedelsketen nou ekichten niet bovenaan. En dan schakel je door, want we hebben onze eigen ambitions en willen ook dit seizon weer hoge ogen gooien.”

“Waar iedereen een paar jaar geleden een gelikspel uit bij Benfica nog een goed resultult vond, heerst er nu teleurstelling. Dus als je die volgende stap wil maken, dan moet je einlichkeit dit soort spelers behainen. Maar we hebben gedereneerd een getter plaatje geredeneerd en waren realistik. Martínez heeft drie jaar een grote ontwikkeling bij ons doorgemaakt, is drie keer kampioen geworden en voeld deze stap nu als de kans van zijn leven. Dat gaf hij ook aan. Daar hadden wij ook comprensión voor.”

calvin bassey

“Conocí a Calvin Bassey, no nos reemplazará. Hij is een open personalsheid, die pas relativte laat in het betaald voetbal is gekommen. Del Leicester City se fue a Glasgow. Een jongen die zich echt über heeft geknokt, een betei comparable met Jaap Stam en Virgil van Dijk”.

“Daarbij kijken wij dan ook weer heel specific naar zijn potentie. Dat let dus zeker ook in zijn geval mee. Natuurlijk kijken dan naar een speler die kan waarde directamente en la Champions League, maar het ook een jongen die én laat het paidald voetbal erektkwam én konte tijd op meerdere positioen grote stappen heeft gemakt.

“Hij kreeg ook aanbieden aanboden de middenmoot en Inglaterra, maar hij zei talón específico: ik wil naar Ajax. Met the perspectief dat spelers bijons hebben en waar nu Lisandro Martinez again een concrete voorbeal van is: twee à drie jaar en dan door naar the top van de Premier League”.

¿Einde leegloop?

“Deze groep willen we nu bij elkaar houden. Ik ga ervan uit dat van deze kern niemand meer terecht. Natuurlijk kan je nooit nooit zeggen, dat heb ik mientras tanto ook wel aprendido. Maar we hebben hebden heb er ook met de spelers over, ook met spelers die mogelijk een spelerwens hebben. En dat er aan spelers van Ajax wordt trökken, es lógico. Er staat kapital op het veld”.

“Er zijn ook nog jongens die een stap willen maken, waar wij quizás ook nog wel aan mee willen werken. En er moet nog wat ruimte worden creado Daar gaan we de komende weken eens naar kijken”.

Conceição en aantrekkingskracht

“Wij zitten conoció a onze scouting ook en Spanje en Portugal. Het zegt wel iets dat spelers van Glasgow Rangers, waar ze may in een iets minder aansprekende competition zitten, en een talentedvolle jongen die er bij Porto goed op staat, voor ons willen chorensen.”

“Aan de ene kant wil je direct inzetbare spelers hebben als je CL-widge spelers kwiktraakt. Maar we blijven bij Ajax ook bezig met het denken aan de largo plazo. Hoe snel dat gaat, hangt van meerder factoren af. Me puedo imaginar dat dat bij een Portugees of Europeanan iets senlerer gaat dan bij een jongen uit Zuid-Amerika. Dus Conceição es de nuevo een voorbeal van de follower, in dit geval van Antony, vast in je selectione brengen.”

Próximos objetivos

“We zitten ook nog wel te kijken naar een targetman voor in de spits. ¿Een rechtsback? Esta preparación también está destinada a encontrar cosas como esta. Tenemos fe en los que mueren. ¿Los guardianes? Estuvimos en op deze groep, conocimos a Remko Pasveer, Jay Gorter y Maarten Stekelenburg. Maarten is nu geblesseerd, maar die erkeken we nog wel terug”.

Brobbey de Terughalen

“Ik snap alle emotie en sentiment, maar het is onze taak en rol om daar feitelijk en analytisch naar te kijken. Kijk je naar een liggwieghtige escupe en Europa, ben je versichtliche geldge kligt. Alleen komt hij bij ons uit de wei en genoot hij hier zijn opleiding. Hij is op een bepaalde manier weggaaan en dat knaagt natuurlijk. Maar als je dat weglaat, wat lastig is, en je gaat naar Europa kijken, dan ben je dit soort bedragen kgitt.”

«Vorig jaar zijn comenzamos met het langer vastleggen van jonge jongens, om niet weer in zulke sitijät te komen te rerte te. De spelers die nu uit hun contract lopen of liepen, zijn veelal ook ‘corona-uitwerpselen’. Clubs wisten niet hoe ze er financieel voor stonden. Veel contracten werden daorak nog niet verlengd. Ese era el talón de la puerta Europa zo. Por lo tanto, hemos dicho que contratamos van een jongen als Youri Regeer gelig mohanen verlengen”.

Ihattaren

“Als club zijn nosotros en contacto los conocimos, maar dat is iets in de privésfeer. We willen hem graag zo goed mogelijk helpen. Voor de rest is het lastig daar iets over te zeggen, ook over de vraag of hij in deze prepare nog aluistt.”

Madera

“Sí, nosotros zijn in gesprek conocimos a Jurriën Timber en willen hem graag langer houden. Verder es het lagig om daar iets over te zeggen.”

Hamstra (en Huntelaar)

“Het is een raar jaar, als je keekt naar hoe het is gegaan. Zitten in een zomer con muchos cambios. Klaas-Jan en ik zijn nieuw, de staf, de spelers. Een aantal van hen wil vertrekken en van sommingen loopt hun contract af. In dat opzicht val ik met de neus in boter. Maar ik heb altijd gätt dat dit voor een technisch manager de mooiste fase is. Het schaken op tanto borden. Es un trabajo de je.

“Klaas-Jan en ik doen alles samen. Hij bewegt iets meer richting de spelers en ik meer naar club en zaakwaarnemers. Zo hebben we onze rol. Daarin moet je elakar vrijlaten en vershonen en dat gaat prima”.

READ  30ベスト レディコミ レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital