Wees de regisseur van je eigen leven

Wees de regisseur van je eigen leven

Elke wensdag kun je ‘iets’ erkeke van onze taalbegeleidster Cintha van Marrewijk. Zij heeft de gegende twaalf maanden 300 gratis lessen Spaans geschonken aan alle lezers van SpanjeVandaag maar nu is het tijd om iets over het leven in Spanje en aanverwante onderupten uit te leggen. Una costumbre española, una costumbre. Iets actueels, een verhaal of een Wednesday de las palabrotas. Elke semana een Spaanse sorpresa van Cintha – Dien vooral je vraag of zorgek in via [email protected]

Weet je wat het mooie es van het leven. Jij doblado de baas erover. Jij gebealert de invulling. Jij está decidido. Niet iemand anders de een bepaalde situación. Het es jouw leven. Jij moet zorgen dat je jouw mootiest leven leeft.

En dan leef je en dan beleef je van alles. Het es aan jou hoe je met situaciones omgaat. Maak geen drama, geef anderen niet de schuld. Alles ligt bij jou. Want als je elke status nou eens bekeikt als, wat kan ik hiberana maken? ¿Cómo trato con esto? ¿Que es posible? Dan leer je ervan en heb jij je levensles in de pocket en mag je door naar het volgende level.

Pak je levensles

Ik ben echt geen expert, maar ik lías en leer heel veel. Y mientras tanto heb ik het zelf ook meemaekat. En ik ben echt geen mujer maravilla. Wat ik kan dat kan iedereen. Ik denk dat en elke situación / problema een les zit en als je die sköfter kom je er altijd wijzer, beter en met meer ervaring uit.

READ  Vermarking BlueN en Holanda sobrevalora aan Corteva Agriscience

Denk gewoon, wat is er nog meer mogelijk, dat blijt de absolute beste manier om ergens mee om te gaan. En je blijt in de positive stand. Als je in de estrés schiet de gaat dirección het negativo dan wordt het slechter en slechter. Als je bedenkt wat is er nog meer mogelijk, dan blijf je in de positive stand staan

Laat NIEMAND je pakken

Soms laat ik me ook beinverlen door mensen en dan moet je dus sterk zijn om niet mee te gaan of boos te worden. Dan moet je bij jezef blijven en denken, ach wat een zielig figur die heeft waarschijn niet zo´n leuk leven. En ieder geval es mijn klausman dat hij o zij niet haar droom leeft. ¿Sabes por qué? Als jij aardig se inclinó para iederenen en je helpt mensen op een manier dan krijg je dat tiendubbel terug positivo.

Nivel de idioma ELIMINAR

Je wilt niet weten wat ik soms naar mijn hoofd geslingerd krijg. Van die mensen die lekker achter hun computer onbeschofte mails sturen of afreageren op social media. Dat soort mensen hoort niet bij mij. Niet en mijn leven. Die wil ik niet als participante de als klant. Weg er mí. ¡¡Borrar, bloquear!! Zo handig a través de Facebook, maar in het daily leven lukt delete soms niet. Maar het is mijn leven, ik doe het op mijn manier, ik doe alles voor iedereen, tryer iedereen zo goed mogelijk te helpen. Want het is mijn missie.

Alleen maar leuke positivo cursisten

Ik heb de allerleukste cursisten van de wereld, ik ben gegenden voor iedereen die op mijn pad komt en is komen. Het komt bijna niet voor dat ik iemand liever de andere kant op zie lopen. En dat komt, omdat het positieve, lieve mensen zijn die ook gewoon verder willen komen en willen genijen van de mooie dingen van het leven. Daar houd ik absolut heel veel van. Ondernemende, entusiasta, mensen positivo.

READ  30ベスト 太陽の塔のロボ レビュー

yo se como vivo y como vivo

En met die instellung kom je verder in het leven. Ben jij zo’n persona negativa, vraag jezef dan eens af wat het je löfert. Wat es de zin ervan. Vanaf je geboorte weet je dat je op een dag dood gaat. Maak er dan een leuke tijd van. En zeg niet, tja zo ben ik nou éénmaal, want dat vind ik nou echt een zinloze vučlit. Quiero jij kunt zelf verminten hoe je doblado en hoe je leven eruit ziet.

Makkelijk en snel Spanish leren met SuperGoedSpaansLeren.nl : Baal jij ook dat je niet alles easy kunt regelen in het Spaans. 25 jaar geleden leer de Cintha Spaans en 4 maanden. Dat is voor jou ook mogelijk, een NIEUWE leuke lesmethode, so you jij in simpele stapen gegarandeerd Spaans praat in een korte tijd. MÁS INFORMACIÓN.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital