‘Wens Giménez kan sämpendend worden en las negociaciones’

‘Wens Giménez kan sämpendend worden en las negociaciones’

Feyenoord doet er alles aan om Santiago Giménez binnen te halen. De Mexicaanse escupe moet miljonen kosten, maar De Telegraaf denkt dat de nadrukkelijke wens van Giménez om naar Feyenoord te verhuizen kan wordend kan worden in de harugingen met de Mexicanen.

De spits heeft eerer gegende niet transfervrij te willen vertrekken, so zijn club een transfersom ontwangt. Het contract van Giménez loopt volgend jaar zomer af. Jaime Ordiales, presidente de Cruz Azul, gaf eerer aan dat de haagungen met de Rotterdammers in volle gang zijn. Er is niet alleen interesse van Feyenoord, er zijn verschillende parteis interesse van Feyenoord. Intentaré que Cruz Azul llegue a un acuerdo que sea bueno para todos”.

De Telegraaf verlagt ook dat de role van Dennis te Kloese bij de transfer, die zelf jarenlang in de top van het Mexican voetbal werkte, zal helpen in de strijd om de spits. De ervaring van de algemeen directeur kan een voordeel zijn om Giménez naar De Kuip te halen. Además, el Feyenoord impresionó en Sudamérica y México gracias a la final de la Liga de la Conferencia contra la AS Roma.

Ook Heeft Giménez conoció a Luis Sinisterra geezen dat je via Feyenoord een transfer naar een Europeane topcompetitie kan maken. Dat Marcos Senesi meerdere keren heeft angegen dolgelukkig te zijn in Rotterdam, zal ook prijdargen aan de komst van de Mexicaan, zo verwargt de krant.

READ  Ajax solo juega torneos anuales

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital