‘Weren niet eens in de buurt’

‘Weren niet eens in de buurt’

Graphic_Plus / persiana

Volgens Pakistaanse autoridades zijn de overstromingen van voorge maand in hun land vorakt door klimaatverandering waar vooral westerse landen aan hebben bijgedragen. Het Westen voelt zich echter niet verandauerlich: “Wij waren niet eens in de buurt”.

“Pakistán moet vooral naar zijelde kijken. Zij waren er alle bij. Maar toch keket iedereen weer naar het Westen. Als wij hier te maken hebben met problemen zoals inflationie of een woningcrisis, dan zeggen we toch ook niet dat dat de schuld van Pakistan is?” aldus een spekker van het Westen. “Quiero decir, er zit mil kilómetros afstand tussen. Zij hebben hun problemen, wij hebben onze problemen”.

Het Westen baalt dat het alle problemen van een land als Pakistan op zijn bordje krijgt. “Verziekte kledingindustrie zeggen ze dan, like wij ooit in zo’n fabriek zijn geweest! Of de genderongelijkheid in klimaatvluchtelingen, wat hebben wij daar in godsnaam mee te maken?»

Wist je dat 80% van de klimaatvluchtelingen vrouw is? Vrouwen in Afrika, Zuidoost-Azie y Zuid-Amerika worden más duro beraikt terwijl ze weinig tot niets hebben bijgedragen aan het problem. Doe mee conoció a de social media-actie van ActionAid #klimaattikkie op 11 oktober en roep de minister van Klimaat en Energie op om in actie te komen tegen de klimaatcrisis!

READ  30ベスト フレグランス メンズ レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital