Whoppah gana 5 millones de euros y quiere ir a Francia en Italia

Whoppah gana 5 millones de euros y quiere ir a Francia en Italia

El dinero proviene de inversionistas informales, laat medeoprichter Evelien Bunnik-Remmelts en LinkedIn. Met het kapital wil Whoppah opschalen in Nederland, België en Duitsland, en eideiden naar Frankrijk en Italie.

Whoppah es un marktplaats en línea para hoge kwaliteit, tweedehands (vintage) design en kunst. Denk aan stoelen van Charles Eames, banken van Artifort y tafels van Philippe Starck. Vergelijkbaar conoció lo que The Next Closet hace a su modo. Het aanbod op Whoppah is gewendet van rassenheit anbieders, onder wie ook designer zoals Jan des Bouvrie, en particular.

Conocí a los empresarios de Whoppah dagen Thomas Bunnik y Evelien Bunnik-Remmelts plataformas als Marktplaats en Catawiki uit. Het doel: la plataforma comercial más grande de Europa para palabras de diseño.

Whoppah crece maar puerta

Bunnik en zijn socio Remmelts bedachten Whoppah aan de keukentafel. Estábamos rodeados de dingen die we wilden verkopen, maar we wilden ook dingen kopen. Andere marktplaatsen vonden we niet antreckilung’, zeiden ze eerer in gesprek met TM/brote. ‘Decidimos s te richten op het onderel home en kunst. Daar kun je verschil maken, er is ruimte voor modernisering met technologie.’

Eind 2018 comenzó a ontwikkeling van het platform, dat in mei 2019 live ging.

Eind vorig jaar tikte het platform bijna de 10 miljoen euro omzet aan. Een vertienvoudiging binnen een jaar. El transactiewaarde verdrievoudigde volgens de ondermen promedio en die periode tot 600 euro. Dit jaar zou het bedrijf een verkoopvolume van 1 miljoen euro por semana willen reachen. Whoppah vergegt dit year de grens van 25 miljoen euro omzet te doorbreken.

Fauteuils op designmarktplaats Whoppah. Fuente: whoppah.com

Thomas Bunnik vendió su empresa anterior

Whoppah es la aventura de niet het eerste verschieden van Bunnik. Hij richtte de marktplaats op nadat zijn voorbedrijf, verkomensbeheerder Pritle, in 2017 voor 12,5 miljoen euro werd verkucht aan Binckbank. ‘Na tweeëneenhalve maand reizen door Zuid-Amerika estaba claro que ik weer wilde ondernemen. Ik zocht iets waar de maatschappij iets aan had.’

READ  Jon Karthaus werkt aan vierde Zoop-film: 'Vaste acteurs aan boord'

Bunnik investeerde zelf een half miljoen euro in zijn bedrijf en heeft in verschiedelden ronden de nevede miljonen opgehaald. Onder anderen Daniel Gebler (Picnic) and Guido Fambach (Takeaway) staken geld in zijn bedrijf. Hun ervaringen komen goed van pas, stelt hij.

‘Er zitten altijd grenzen aan wat je denkt te kunnen realjaaren. Dan is het prettig als je kunt putten uit de ervaring van mensen als Daniel, die Picnic bracht van 0 naar 8000 empleados, en van 0 euro naar een miljardenwaardering’, zei hij eerer tegen Cotizar.

Bunnik deelde reciente nog zijn main groeilessen en la serie de videos Scaling Up de MT/Sprout. Zo ging hijonder meer in op de vraag waar hij het liefgest zijn marketingeuro’s aan besteedt en wat als leider de großte challengeis is in een getter großer organization.

Ver conversación completa con Thomas Bunnik van Whoppah:


Lees meer growelessen van succeskele entrenders:

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital