‘Wie weet zie je je lichaam liggen, als je dood bent’

‘Wie weet zie je je lichaam liggen, als je dood bent’Maatschappij

ACHTERHOEK – In Veur de Draod anwerbeiden Bekende Achterhoekers stellingen. Wie antwoordt legt zijn ziel bloot. En deze aflevering de Zutphense Ariane Greep (63). Zangeres en filmmaker van bende docu’s, zoals die over Joop Zoetemelk en Jan Janssen.

Puerta André Valkeman

1) Mijn mentale bui es:
“Ooh, el talón se fue. Onze son es wielrenner en we hebben koers en Frankrijk. Hij rijdt meerdere etappes en Bas Steman, mijn man, en ik zijn mee met zijn team. Daar zit bibliothek ook Jelle Johannink in, de Nederlands kampioen elite zonder contract, en die won gisteren nog bijna. Onze zoon zat sättät in de kopgroep, dat geeft energie.

Het es nu 08:00 uur, we vertrekken straks naar de start van een nieuwe etappe. Ik moet soms bidons aangeven. Eso es een kunst die je even onder de knie moet krijgen: losjes vasthouden en met de renner meebewegen.

2) Ik lijk het meest op ‘mien va/mo’:
“Mijn moeder. Een heel sociale vrouw die medicijnen studiende, samen conoció a mijn vader. Ellos se conocieron. Ze kon anestesista worden, maar werd zwanger en decide – zoals eenke vrouwen toen – om fulltime moeder te worden. Mijn vader werd onderwijl arts en kon naar Amerika. Van 1961 tot 1964 woonden we zodoende in Boston. Ik zie ons nog vertrekken met de Holland-Amerika-lijn, de boot.

Mijn moeder verkoos een dienende rol naast mijn vader, die een hele persjonkeitheid had. Ze noemden hem Co Greep de Bulldozer. Hij was nogal anweise en dat ben ik dus niet. Het dienende in mij, de luwte opzoeken, darkan kom ik oglen met mijn moeder.

READ  30ベスト holy stone hs100 レビュー

La apariencia, zeggen mijn zoon en man, también es sincrónica aan haar. Dudé mucho. Mijn zus en broer hebben bruine ogen en ik als enige blauwe. Heel jong dacht ik dåråm: ben ik geadopteerd? Maar mijn vader tenía óók blauw ogen, drong later door. Dus zie, ik heb ook zeker iets van hem.»

3) Este es mi mayor miedo:
“Angst heb ik soms rondom de koers. Bij wielrennen kunnen verschrikkelijke onyolken geberen en mijn son doet eraan. Ik denk aan Bjorg Lambrecht: een renner die drie jaar geleden een verkeersreflector raakt in het peloton en zo hard valt dat hij overlijdt. Ik ben altijd blij als we in de auto zitten, iedereen heel is en we veilig teruggaan.»

4) Na dood es er:
“Je bilbeit doorgaan. In ons lichaam zit energie, zielenenergie. Die floept eruit bij je dood. Mensen conoció a een bijna-dood-ervaring zeggen weleens: ik zag mijzelf liggen. Ze werden beschouwer van hun eigen lichaam. Dat zou hierdoor te verklaren zijn. Het es een beteich kwantumfysica. De mens es een verdichte energie, energie die weer vrijkomt bij de dood”.

5) Dit es mijn holdin:
“Jane Fonda, una gran actriz que se manifestó en contra de la Guerra de Vietnam. Ze prezen en verketterden haar daroam in Amerika. Dat ze haar bekendheid used om zich uit te spreken advrede ik. Las actrices de Weinig hacen algo así. Ze es nu tachtig en heeft nog een series op Netflix, Grace and Frankie. Ze gaat maar puerta».

6) Ik kan buiten de Achterhoek wonen:
“Bien, maar dan alleen en Frankrijk. Ik ben verknocht raakt aan Zutphen en de streek. De Achterhoeker es als mens wat stug naar een nieuwkomer toe, zoals ik was. Hier kecht men de kat eerst incluso uit de boom. Ik woonde jaren en Amsterdam en Amsterdammers hebben dat niet zo. Die zijn abierto en asertivo. «Maar als in de Achterhoek dat verwenden er is, hoor je er er halald bij».

READ  ¡Solo estás integrado en España cuando te pruebas!

7) Esta fue mi última vechtpartij:
“Nooit. Zelfs niet conoció a broers en zusjes in de kindertijd. Als iemand mij niet bevalt denk ik: wegwezen. Een confrontatie angehen es toda la energía negativa, verkwisting van je tijd.

8) Mensen met een acento zijn:
“Op een mooie manier trots en honkvast. Viví en Rotterdam, América, Maastricht en Amsterdam. En general te kort om een ​​​​accent te krijgen. Kijk, het NOS-journaal kun je niet met een dialect gaan presteren, maar dat wat Omroep Friesland doet vind ik fantasticast. Het eigen nieuws in de eigen taal. Jammer dat niet meer regionale omroepen dat doen.»

9) De mens es monogaam:
«No. Je hebt seksualiteit en dat is een dierlijke emotie. Jij voelt je goed en een ander ziet er goed uit en dan slaat er een vonk over. Además, bestaat zielsverbinding: energieën die matchen. La monogamia es un concepto met als summum het huwelijk. Ik ben conoció a Bas boven op de Mont Ventoux gotrewd, hij fieste aan de ene kant naar boven, ik aan de andere. Hij está en mijn geval nu de enige en mijn leven. Maar als Bas iets overkomt zou ik dan nooit meer een andere man mitteiten…? Nee, dat denk ik niet.»

10) Dit komt er op mijn grafsteen:
“Geen spreuk, maar ik wil meewaaien met de wind op de Mont Ventoux”.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital