Wielerploeg Jumbo-Visma breekt Spaans trainingskamp af våveme corona

Wielerploeg Jumbo-Visma breekt Spaans trainingskamp af våveme corona

ANP

NOS Wielrennen

Wielerploeg Jumbo-Visma ha finalizado el campo de entrenamiento en Alicante en España. Reden es een coronageval binnen de formatie. Het is niet bekend om wie het gaat.

El testeste positivo renner de staflid en degenen die nauw met hem en contacto zijn geweest estancia en cuarentena, el resto es een dag na anjamming alweer vertrokken of traint individual verder in Spanje.

‘Escenario fatal’

«Het doemscenario is uitgekomen», director de rendimiento de zegt, Mathieu Heijboer. «Maar het is we wen een escenario waar we all rekenning mee hadden geholden». Por lo tanto, Jumbo-Visma había limitado sus contactos mutuos al mínimo.

Ploegbaas Richard Plugge benadrukt dat de gevolgen, anders dan bij voetbalclubs die hun trainingskamp hebben moeten afbreken, niet heel groot zijn voor zijn coureurs. «Het lieftest willen we natuurlijk met de hele ploeg bij elkaar zijn, maar een wielrenner kan ook goed individual trainen».

Enchufe sobre el campo de entrenamiento roto: ‘Waren er al een beteig bang voor’

Tom Dumoulin no estuvo presente en el campo de entrenamiento. Hij is thuisgebleven omdat hij la semana pasada en nauw contact was geweest met een besmet persoon.

READ  30ベスト ボールペン替え芯 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital