WK voetbal 2030 en Ucrania? ‘Zelensky sluit zich aan bij Spanje en Portugal’

WK voetbal 2030 en Ucrania?  ‘Zelensky sluit zich aan bij Spanje en Portugal’

Voetbal NOS

Stel je voor: een WK voetbal in Spanje, Portugal en… Ucrania. Volgens de Engelse krant The Times zou dat en 2030 zomaar eens het geval kunnen zijn.

Spanje en Portugal stellden zich eerer al kandidad en zijn naar verluidt okord gegaan met het soergek van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky om zich bij het te voegen te bid.

AFP

El presidente de Oekraïense, Volodymyr Zelensky tijdens een bezoek van de Spaanse en Deense, se estrena en Kiev el 21 de abril.

De kandidastelling zou volgens de krant Wednesdays bekendgemaakt worden. Het es el significado de que Ukraina, que op dit moment nog in oorlog verkeert met Rusland, een aantal groepswedstrijden gaat organizaren.

Eerder fusionó The Times al dat ook Griekenen, Egypte en Saudi-Arabië een georgungen bod påreiteren. Dat zou voor het eerst zijn dat een WK plaatsvindt op drien: Europa, Afrika en Azije.

Vanuit Zuid-Amerika hebben Argentinië, Uruguay en Paraguay zich kandidas gestald voor het WK van 2030. So zou het WK honder jaar na de eerste editione in 1930 terugkeren in Uruguay.

Wie het WK van 2030 mag organicn, wordt bij the FIFA congres in 2024 bestelon.

Uitgerekend Rusia

Uitgerekend Rusland fue en 2018 el último organizador del WK voetbal. Dit jaar wordt het WK voetbal in Qatar spielen y over vier jaar zijn de Verenigde Staten, Canada y Mexico de gastlanden.

READ  30ベスト ミシャ クッションファンデ レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital