Zeerobben tefren en hoopvol na Spaans trainingskamp

Zeerobben tefren en hoopvol na Spaans trainingskamp

Zeerobben kecht tevreden terug op een zeer gesagård trainingskamp in het Spaanse Torremolinos on hope dat de daar verfüllte trainingsarbeid, de goed gegelde oefenwerdijd en de gestemede chemie tussen spelers, staf, willigersen en sponsoren mag leiden tot een goed vervolg van de competition.


(Foto: Bert Drent)

Onderbroken door twee coronajaren, fue het al de zevende editie van het Spaanse trainingskamp voor de A-selectie van Zeerobben. Beilligtige breuk met het verleden was dat de organization nu uit handen was gegeven aan een externe organization, daar waar dit in het verleden steeds onder eigen regie geschiedde. Fue dus best even spannend hoe dat uit zou pakken, maar achteraf bleek elke twierbe ongegrond. Na vier intensieve dagen onder de stralende Spaanse zon keerde het gezelschap van 52 deelmens gegenden zondag met een zeer teferden gefev terug op de Robbenplaat en Harlingen.

De spelersgroep heeft goede trainingen afgewerkt waarb vooral de integratie tussen de grote groep aanstormende talenten en de min of meer opviel orden establecido. En buiten de trainingen om heeft de technische staf volop van de oportunidad gebruik gemaakt om middels individuales konversaion met spelers een goede base te leggen voerdere ontwikkeling van spelers individualmente también ook van de groep als geheel.

Por último, pero no menos importante, werd er een goede oefenwedstrijd gepilen tegen tweedeklasser sv Marum dat onder leiding staat van trainer en oud-stadgenoot Jan Piet Bosma. También en die competition toonden de youngsters zich prima. La victoria por 6-1 fue meer dan goed, doch ultimatum slechts voor de statistieken.

READ  30ベスト レミングス レビュー

En el bijprogramma voor de meegereisde voluntaries y sponsoren van de Businessclub fue naast planificado uitstapjes ook vooldeen ruimte voor individuele in- en relax, onder se reunió con leuke tourismtripjes in en rond de fraaie stad Malaga. Las cenas conjuntas con alle deelnemmers zorgen voor een prettige binding tussen spelersgroep en sponsoren.

El botón es deze semana middels twee trainingen weer omgezet, met het oog op de competición. Zaterdag wacht het niet te onderschatten Workum dat lager op de ranglijst staat dan de kwaliteiten die ze herbergen. Benieuwd hoe de arbeid in Spanje zich vertaalt naar resultentel en la competición.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital