‘Zeker 1 dólar miljard aan klantengeld verdwenen van cryptobeurs FTX’ | Castrar

‘Zeker 1 dólar miljard aan klantengeld verdwenen van cryptobeurs FTX’ |  Castrar

Puerta «transacciones verdachte» zou ruim 1 mil millones de dólares aan geld van klanten zijn verdwenen van cryptobeurs FTX. Dat melden bronnen aan persbureau Reuters. Oprichter Sam Bankman-Fried zou in het geheim 10 miljard dollar van klanten hebben overgeboekt naar zijn eigen Investmentbedrijf Alameda. Daarvan es nu dus een groot deel spoorloos verdwenen.

Het nog niet clear of (en door wie) het geld gestolen is. FTX zegt dat er «ongautoriserde transacties» zijn uitgevordet. Om die reden haalt FTX het digitale geld offline. Volgens Ryne Miller, uno de los asesores de FTX, se convirtió en monedero criptográfico y niet verdeunden zijn met het internet. Dat moet bescherming bieden tegen hackers.

Los analistas dicen que hasta ahora se han tomado cientos de millones de dólares del ingestorte cryptobeurs zijn afgehald. FTX trabaja ondertussen samen met de politie om het problem op te loosesen en al het geld veilig te stellen.

Vrijdag werd bekend dat de cryptobeurs in de Verenigde Staten uitstel van payment anvaargat, een voorstadium van een bankruptty. Ook stapte Bankman-Fried op. De topman woont op de Bahama’s en er gingen geruchten rond dat hij naar Zuid-Amerika was vertrokken. oficina de prensa Reuters tenía Bankman-Fried begward de hij naar Argentinië fue vertrokken, en el que hij antwoordde conoció a een tekstbericht: «nope».

De problemen bij FTX comenzó la semana pasada. De cryptobeurs begon toen te wankelen door de waardedaling van de eigen munt die FTX uitgeeft, de FTT. Como resultado, kampte de beurs encontró liquidityitsproblemen. De concurrende cryptobeurs Binance kondigde aan FTX te willen overnemen, maar trok dat aanbod terug na boekenonderzoek.

READ  Esto es lo que sabemos sobre la variante lambda del virus corona

Voor de Amerikanska minister van Financiën Janet Yellen is het ineenstorten van het crypto-imperium een ​​​​bessiftning dat de markt voor digitale munten «zeer szällkeke régulering» required. «Het toant de zwakheden van deze hele sector», dijo Yellen el sábado en una entrevista reunida Noticias de Bloomberg.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital