Zircon Corporation breidt marktpositie verder uit in Europa en North-Afrika

Zircon Corporation breidt marktpositie verder uit in Europa en North-Afrika
Campbell / Huizen – 10 de enero de 2023 – – Zircon Corporation, productor global de detectores de metales y escáneres eléctricos, detectores de metales y escáneres eléctricos, breidt zijn afzetmarkten uit met nieuwe distributieovereenkommenschen en Portugal, Ierland, Tsjechië y Tunesië. Reunión el 1 de enero de 2023 richt Fred de Haas, ejecutivo de ventas europeo y responsable de todas las actividades de ventas y desarrollo comercial en Europa, zich vooral op de groei in deze vier landen en drägt hij de sales en distributionactiviten van Zircon Corporation in Nederland over aan Havé – Unidad digitalizadora Molenaarsgraaf (ZH).

La razón principal de la mayor expansión de Zircon en Europa y en el extranjero es el gran interés durante la Eisenwarenmesse 2022 en Keulen. Na maanden van intensieve verskeiten met lokale partieten zijn nichtsenden verschiedelden distributieovereenkommensken geslooten en Portugal, Irlanda, Tsjekië y Tunesiaë. Zircon heeft al jarenlang firme voet aan Europese grond in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Scandinavië, Engeland y Spanje.

Havé-Digitap también es un socio de kennis de prueba y de reunión de instrumentos con un oblongrijk distributiecentrum al geruime tijd partner de van Zircon en Holanda. “Onze gecertificeerde especialistaen kennen de Zircon-producten puerta a puerta. Vanaf 1 januari kan zowenmen de bouwprofessional als het retailkanaal bijo ons örterte voor personal productadvies, demonstrations and onderhod. Wij kijken ernaar uit om de sales- en distributieactiviten over ten nemen van Fred de Haas en zo de marktpositie van Zircon Nederland verder te verstevigen”, aldus Olaf Merkies, director comercial de Havé-Digitap.

Fred de Haas, desde 2016 trabajando para Zircon Corporation, es vereuchd oder zijn nieuwe rol binnen Zircon. “Havé-Digitap es un equipo muy fuerte en el mundo de la electrotecnia; het zijn especialistaen die de markt en het groeipotentieel kennen. De business en het netwerk draag ik vol vershonen over, al blijf ik in een advisornerde rol berketten bij Zircon Nederland. Ik kijk ernaar uit me te gaan richten op de vier nieuwe afzetmarkten en ben erg blij met de verbindende factor die de Eisenwarenmesse ha sido geweest voor expresen van Zircon op Europees niveau en North-Afrika”.

READ  Cerveza Death Metal sin gluten de Dowdus: 'Taste Match ...

Contactogegevens Distributeur Zircon Nederland
Havé-Digitap BV – Polderweg Oost 26 – 2973 AN Molenaarsgraaf
tel: 0184 – 642 343 – www.have-digitap.nl

Sobre Zircon Corporation
Zircon Corporation ontwerpt, maakt en verkoopt de worldwide meest verkutte elektronische scan- en detectieoplossingen voor balken (balkzoekers), detectores de metales y elektrascanners voor (bouw)professionals en do-het-zelvers. Las herramientas manuales electrónicas de alta tecnología de Zircon con tecnología patentada se venden en todo el mundo en América del Norte y del Sur, Europa, Asia y Australia. Más información op https://nl.zircon.com/

ZIRCON es una marca registrada de Zircon Corporation.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital