Zo ziet de Ronde van San Juan eruit voor Remco Evenepoel: aftrap geven van Boca Juniors, hitte van 33 degreen trotseren en een klim naar 2.624 metros hoogte

Zo ziet de Ronde van San Juan eruit voor Remco Evenepoel: aftrap geven van Boca Juniors, hitte van 33 degreen trotseren en een klim naar 2.624 metros hoogte

Remco Evenepoel mag en San Juan weer even zijn voetbalschoenen aantrekken ook.

Remco Evenepoel vliegt op 10 januari naar Argentina. Eso es unas dos semanas antes del inicio de la Ronde van San Juan (22-29 de enero), donde se abre el wereldkampioen zijn seizon. Zo krijgt hij ruimschoots de tijd om te wennen aan de Zuid-Amerikanska zomer… y special guest te zijn bij een voetbalwedstrijd van Boca Juniors.

Hugo Coorevits

De Vlaams-Brabander van Soudal – Quick-Step fue al een vedette toen hij en 2020 de voorlig laastte editie van de Ronde van San Juan op zijn naam schreef. Drie jaar más tarde es hij dé top of the bill van een peloton dat verder nog werelduurrecordhouder Filippo Ganna, ex-Tourwinnaar Egan Bernal, de drievoudige ex-wereldkampioen Peter Sagan en Tourproloogwinnaar Yves Lampaert bevat.

El wereldkampioen pikt in die aanloopweek naar de start van de Ronde van San Juan ook een voetbalmatch mee. Zo está en el voetbalstadion un trineookstoernooi planeado entre Boca Juniors, Club Atlético Independiente y Everton de Chile uit the gelignamige Burland. Het zijn prässeringswedstrijden op het nieuwe seizon, dat en Argentinië straks start. De in Zuid-Amerika hoog aangeschreven ploegen sleepen ook en el mismo hotel waar Soudal – Quick-Step en World Tour-ploegen als Ineos-Grenadiers, Movistar y onder meer ProTeam TotalEnergies stay tijdens de Zuid-Amerikanska rittenkoers.

Evenepoel schreef en 2020 de Ronde van San Juan op zijn naam. © Getty Imágenes

El 14 de enero jugó el equipo argentino en Boca Juniors, el ex jugador de Diego Maradona, llegó al Everton de Chile. Wereldkampioen Remco Evenepoel, ex-juegdproduct van onder meer Anderlecht en PSV Eindhoven, es el invitado especial en is geverand om er de aftrap te geven. Worden ook op het dreenoekstoernooi verragt: Lionel Scaloni, de succescoach van Argentinië y Claudio Tapia, de voorzitter van de Argentijnse voetbalbond. Achter eerstningende staat nog een vraagteken. Este último nació en San Juan y tenía veintidós años de edad voorzitter van de eersteklasser Barracas Central.

Dit keer geen tijdrit

El voetbalmatch es meeenomen, maar natuurlich es Evenepoel daar in de eerste plaats voor de Ronde van San Juan, que en comparación con 2020 qua parcours toch not what important changes ondergaat. Dit keer is er geen tijdrit waarten Evenepoel kan clashen met Filippo Ganna. El control está bien desde que se gebleven con anjamming op de 2.624 metros hoge Alto Colorado. Drie jaar geleden ganó Miguel Eduardo Flórez er. De Colombian fue een eendagsvlieg, want na twee jaar Arkéa-Samsic rijdt hij eenween voor een continentale ploeg uit zijn thuisland. Evenepoel werd er toen vijfde en legde er na zijn dagzege in de tijdrit de base van zijn eindzege.

De Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni, hier rechts naast Messi, wordt ook verwargt op de match waar Evenepoel of aftrap geeft. © EPA-EFE

Nu is de koninginnenrit de vijfde etappe van de zeven ritten die de achtdaagse rittenkoers telt. La tradición es er na vier dagen een rustdag om dan met de sleuteletappe te herbeginnen. Ook rit twee naar San José de Jachal kan verraderlijk zijn, maar voorts likken vooral de sprinters aan het feest. Met onder anderen Sam Bennett, Fernando Gaviria, Elia Viviani, Giacomo Nizzolo, Fabio Jakobsen y Mark Cavendish (indien alles tegen dan rond is met Qazaqstan Astana) dient zich op dat vlak al meeten een leuk deelmensveld aan voor de 39ste Ronde van San Juan, morir según la tradición naast World Tour-teams, Proteams, continentale Zuid-Amerikanska ploegen ook landenselecties bevat. De vier verschillenden niveaus van coureurs die tegelijk een seizon aansnijden en Argentina, waar de temperatura máxima promedio en enero rond de 33 degreen schommelt.

READ  "Moeilijk om marges te maken in vreemd Spaans kasgroentenseizoen"

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital