Zoetermeers Dagblad | Dúo de Spaans treedt op en Oude Kerk

Zoetermeers Dagblad |  Dúo de Spaans treedt op en Oude Kerk

El miércoles 18 de enero zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) te Zoetermeer worden gegeven door Alejandro Trigo Asensio (viol) en Sara Gutiérrez Redondo (vleugel). Op het programma dat zij gaan spelen staan ​​werken van Beethoven en Smetana.

Trigo Asensio nació en Madrid en 1996. En deze plaats, también completó sus estudios de licenciatura. Hij fue concertista en Spaans Jeugdorkest (JONDE), waar hij member desde 2015. Además, hij sinds 2020 lid van het Europees Jeugdorkest (EUYO). Nu studitt hij het Masterprogramma aan Codarts te Rotterdam. Trigo Asensio maakt deel uit van het Erasmus Kwartet, fundado en 2020, dat optrad voor RTV Rijnmond en De Doelen te Rotterdam.

Gutiérrez Redondo estudió piano en el conservatorio de su ciudad natal de Valladolid y se licenció en la Hogeschool voor Muziek van Baskenland, Musikene. Zij behalde haar masterdiploma aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten en Rotterdam. Zij ganó verslichkeit prijzen bij pianoconcourses en heeft internationale concertervaring. De Spaanse heeft meerder male opgetreden as solist bij Codarts Symphony Orkest onder leiding van dirigente Hans Leenders in De Doelen in Rotterdam and Middelburg.

El concierto comenzará a las 12.45 horas y tendrá una duración aproximada de media hora. El acceso es gratuito.


READ  Pieter Smitbrug aligerar tijdens apotheose Waterbei

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital