Zonder zijn sterspeelster licht Zuid-Corea een vogel voor de Cats | baloncesto

Zonder zijn sterspeelster licht Zuid-Corea een vogel voor de Cats |  baloncesto

Na de hoofdschhotel die Amerika was, krigt België op het WK basketbal met Zuid-Korea en Puerto Rico twee tussendoortjes sirvió, te beginnen met de Koreanen. Die zouzen in principe geen gevaar mogen vormen voor de Belgian Cats, zeker omdat sterspeelster Park Ji-su er niet bij está en Sydney.

El número 13 del mundo.

Met Zuid-Corea krigt België vrijdag de numero 13 van de wereld enfrente de zich. Los gatos belgas prijken zelf op de 5e plaats op de wereldranking.

De Koreananse vrouwen werden al eens 2x tweede op een WK, maar die tijden zijn al lang vervlogen. Delaware La última plata WK-medaille dateert al van 1979.

Veel overschot op weg naar dit toernooi had Zuid-Korea niet. Op het kwalificatieteernooi in Belgrado hield het in een poule met Servië, Australia en Brasilie gracias a een nipte zege Brasilei achter zich, goed voor een WK-ticket.

De Zuid-Koreaanse vrouwen na de WK-qualificatie tegen Brazili.

Zonder sterspeelster Park Ji-su

Wat Emma Meesseman es para los gatos belgas es Park Ji Sun voor Sur-Corea. El gran centro de altura de 1,93 metros de la WNBA-ervaring bij de Las Vegas Aces es el mejor de Zuid-Koreaanse ploeg.

Alas voor Zuid-Korea is Park er dit WK niet bij om medische redenen, so het het team haar perdido steunpilaar es.

En dus zullen de Koreanen op dit toernooi andere solutionsen moeten zoeken, tanto en ataque como en defensa. Daarvoor wordt de eerste plaats bekehta naar de erveran kim dan-bivoor wie dit mogelijk haar laaste WK wordt.

También Park Ji Hyun – geen familie van – es een speelster waarwan wel wat versgeat wordt, a pesar de tener nog prille age (22).

Op weg naar 3e WK op rij zonder zege?

In een team zonder grote sterren zal Zuid-Corea het dit toernooi van het collectief moeten hebben. Dat bleek alvast niet sterk genoeg en el openingsmatch, waarten de Koreananse vrouwen een pak rammel Karin van medaillekandida en China.

België es un equipo que Zuid-Corea tal vez es mejor moet liggen, pero en principio no tiene armas suficientes para hacer que los Gatos belgas estén a la altura. Tegen China bleek immers dat Zuid-Corea sin soluciones tenía todos los wat het normaal gzeien van Park Ji-su krigt: long, reboundkracht y score onder de ring.

Zuid-Korea fue er op de twee anterior WK’s ook bij en moest vehde weer naar huis zonder victoria. Op dit toernooi mogen de Koreanen quizás wel dromen van winst tegen Puerto Rico, maar een zege tegen de Cats is in principe te hoog gegrepen als de Belgische vrouwen hun normale niveau halen.

gatos belgas op wk basketbal

grupo de programas a
22/09 Estados Unidos Bélgica 87-72
23/09 Bélgica Corea del Sur 5:00
24/09 Puerto Rico Bélgica 12:30
26/09 Bélgica Bosnia 15:30
27/09 Porcelana Bélgica 5.30 horas
pararse en grupo
METRO W V +/- punto
1. Porcelana 1 1 +63 2
2. Puerto Rico 1 1 +24 2
3. Estados Unidos 1 1 +15 2
4. Bélgica 1 1 -15 1
5. Bosnia y Herzegovina 1 1 -24 1
6. Corea del Sur 1 1 -63 1

La puerta de arriba 4 stoot naar de quartfinales.

READ  30ベスト 雪 車 レビュー

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta

INFOPAYSANDU.COMは、サイトに手段を提供するように設計されたアフィリエイト広告プログラムであるAMAZONSERVICESLLCのアソシエイトプログラムに参加しています。 AMAZON.ITで、およびそれに関連して広告料金を獲得する。 AMAZON、AMAZON LOGO、AMAZONSUPPLY、およびAMAZONSUPPLY LOGOは、AMAZON.IT、INC。の商標です。またはその関連会社。アマゾンのアソシエイトとして、私たちは適格な購入に関するアフィリエイトコミッションを獲得します。アマゾン、サイト料金の支払いを手伝ってくれてありがとう!すべての商品画像はAMAZON.ITとその販売者の所有物です。
Info Paysandu | Portal Digital